В нашето семейство заешкото месо е на голяма почит най-вече защото сами си отглеждаме животните. То е много диетично и леко месо, а с подходяща гарнитура е идеално за посрещане на гости и отбелязване на поводи.
Към тях се добавят нарязаните на ситно пресен магданоз, целина и девисил.
които се овалват в паста, приготвена от 3сл брашно, 3сл червен пипер, 1сл сол, 1чл чер пипер, 1сл чубрица, 2сл олио и чаша вода
и се нареждат в тавата върху зеленчуците. Слагат се 3 дафинови листа. Купата от пастата се пълни с вода, посолява се и се излива върху месото, наръсва се с олио и се покрива с фолио.
* ПРИЯТЕН АПЕТИТ *
При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!
Няма коментари:
Публикуване на коментар