05 март 2011

Пълнени яйца

Много приятно предястие и мезе, подходящо за всеки сезон :)



6 твърдо сварени яйца
3-4 колелца от прясна краставица
2 сл натрошено сирене
1-2 сл гъсто кисело мляко или цедено
стрък магданоз
сол и чер пипер на вкус

Яйцата се срязват надлъжно на по две половини.



 Жълтъците се изваждат и се  прехвърлят в купа. Намачкват се с вилица и към тях се добавят останалите продукти /краставицата се нарязва на ситни кубчета/.




 Всичко се обърква и със сместа се пълнят яйчните белтъци. Сервират се  в плитка чиния  украсени по желание :)




При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

Няма коментари:

Публикуване на коментар