Поредната вкусотийка, която готвя в Крок Пот :) Кой не обича мързеливото готвене, а така добре се получава накрая резултата...
1-1,2кг
ярешко/агнешко месо
2 броя дафинов
лист
1 брой бахар
3 сл олио
за пастата:
4сл брашно
2сл червен
пипер
1чл чубрица
½чл чесън
гранули/2 скилидки счукани/
1чл джоджен сух
стрит
1сл девесил,
сух стрит
1сл соев сос
1/3чл млян чер
пипер
1чл захар
около 100мл
вода
Продуктите за
пастата се смесват много хубаво, може да се добави още вода – трябва да се
получи рядка каша.
Порциите
месо се посоляват и се овалват от всички
страни в пастата. Подреждат се в Крок Пот, поръсват се с олиото, слагат се
дафиновите листа и бахара и се налива 100мл вода.
Уреда се
включва на II степен Hight за 4 часа.
При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!
Ау, много вкусно е приготвено това ястие, много! Прекрасна пролетна вечер, Маги!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти, по този начин приготвих днес заешко месо, с малко повече девесил обаче ;) Наистина става вкусно, опитай :)
ИзтриванеСърдечни прегръдки от мен!
По хубаво агнешко не бях ял .
ОтговорИзтриванеСъс закъснение - много благодаря за коментара, наближава и Гергьовден :)
Изтриване