Прекрасна комбинация, а и щом е приготвена в любимеца ми Крок-Пот, какво повече да искам :)
600гр телешко
месо
300гр грах
2 глави лук
1 морков
1сл червен
пипер
чубрица
целина
сол
200 мл доматен
сок
300мл гореща вода
2сл брашно
Месото
нарязвате на малки парчета, запържвате с малко мазнина, изваждате и слагате в
Крок-Пот. Лука и моркова нарязвате на едро и също запържвате в същата
мазнина, добавяте ги към месото. Добавяте останалите продукти без брашното и
разбърквате добре. Включвате уреда уреда на IIстепен Hight за 6 и 1/2 часа.
След като минат
4 часа от готвенето добавяте граха и размитото брашно.
Ако желаете ястието да
има повече сос, долейте още 250-300 мл гореща вода. Оставете да се сготви както
е зададено времето – още 2 и 1/2 часа.
При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!
Обожавам грах, Маги, а в тази комбинация е чудесен! Харесвам и с пилешко. ;)
ОтговорИзтриванеХубав ден!
Чудесна идея ми даваш Гери, благодаря ти! Прегръдки, хубава и слънчева съботи от мен :)
ИзтриванеВкусотия, една от любимите комбинации, но приготвена по този начин, представям си колко е вкусно! Приятен неделен ден!
ОтговорИзтриванеБлагодаря Кате, покрай този уред започнах да харесвам телешкото месо :) И на теб да ти е приятна неделята :) Прегръдки
ИзтриванеПрекрасно ястие, Маги! Любима комбинация ми е тази. Поздрави и хубав ден!
ОтговорИзтриванеБлагодаря Радост, и аз се убедих че тази комбинация е много сполучлива! Както чета май на доста хора е също :)
ИзтриванеПоздрави и приятни почивни дни!
Маги