29 октомври 2014

Печени джоланчета в Крок-Пот


Отново  рецепта  за любимият  уред Крок-Пот.   И  този  път е прекалено  лесна  за приготвяне, а да знаете само каква голяма вкусотия се получава.....! Продуктите са обикновени, нищо екзотично, готви се мързеливо...спирам до тук и ви предлагам рецептата :)



3 свински джолана, около 1кг
4 сл брашно
1 сл червен пипер
¼ чл млян чер пипер
½ чл чубрица
1 чл сол
1 скилидка чесън, счукана

Всички подправки се смесват, разбъркват се с малко вода докато се получи рядка каша. Всяко джоланче се потапя и овалва хубаво в нея, поставят се в Крок-Пот.


Останалата кашичка се разрежда с вода и се налива около месото. Количеството на водата  е в зависимост колко сос искате да има - както виждате от снимката, сложила съм до половината на порциите.



Включвате уреда на II степен Hight и готвите 4 часа. 


При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

Няма коментари:

Публикуване на коментар