30 юли 2015

Мариновани вратни пържоли на грил


Има някои рецепти които стават любими и се приготвят през всеки сезон. Това е една от тях :) Използвах марината и за пилешко - подходяща е! Имах под ръка и свински гърди - перфектни станаха :))))) А ако и хляба мине през скарата....може само да си представите каква вкусна вечеря ми се получи!



Свинските вратни пържоли мариновате със следната марината: сол, червен пипер, балсамов оцет, сушени зеленчуци / използвам на Биосет/и зехтин или олио. Оставяте в хладилник да престоят поне 2 часа.
Изваждате и начуквате леко – най-практично е в найлоново пликче, за да не се напръскате.



 Печете на загрят грил или скара.




При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

Няма коментари:

Публикуване на коментар