28 октомври 2010

Свински пържоли с бира


Опитах тези великолепни пържолки в едни приятели /благодаря Крис:)/ и им станах голям фен! Приготвят се лесно, само че задължително трябва да се използва месо от врат, защото иначе стават сухи.


И така, както вече писах, използват се пържоли от свински врат/около 6 броя/, не се начукват, само се овкусяват с червен пипер, черен пипер, чубрица и сол. Нареждат се в тава, налива се около 100мл бира и вода, колкото е необходимо да се покрие месото. Пекат се в  загрята фурна на 200 С за около 2 часа, накрая се обръщат и се запичат за още 10 минути.





Много са вкусни, стават крехки и сочни!
А гарнитурата към тях е по ваш избор.
Опитайте и ще се уверите:)

При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...