Повече за мен...Казвам се Магдалена Йорданова, накратко Маги. Родена съм и живея в старопрестолния град - Велико Търново. Любовта ми към кулинарията се зароди още в юношеска възраст и „вина” за това имат моята майка и бабите ми, които бяха великолепни готвачки. Обичах да се навъртам покрай тях в кухнята, а те ме оставяха да творя и изявявам фантазията си свободно. Идеята за създаване на собствен блог се зароди през 2008 година, но сериозно започнах да се занимавам с него следващата година, когато за известен период бях домакиня и имах повече свободно време да се отдам на моята страст - кулинарията. Любящият ми съпруг и двете ми прекрасни деца не възразяваха, че прекарвах дълго време, вихрейки се в кухнята, защото знаят, че с любов приготвям всяко ястие. 
И сега, вече работеща жена разполагаща с малко свободно време, се старая да съчинявам рецепти, които не ме ангажират с голямо внимание, а същевременно са лесни и много вкусни. Смятам себе си за модерна домакиня, тъй като до мен имам верни кухненски помощници - уреди, които много ме улесняват в ежедневието. 

В блога си споделям с вас мои любими рецепти, повечето измислени от мен, както и такива от други автори, които много харесвам. Всички снимки към рецептите са правени лично от мен с любителския ми фотоапарат, а за някои статии без рецепти съм използвала изображения от Гугъл.

Колкото и нескромно да звучи, мога да се похваля с няколко публикации в любими кулинарни вестници и списания :-)списание "Кулинарен журнал" - 2009, 2010г.

списание "Журнал за жената"- 2011, 2013г.списание "Домашна кухня" - 2011г.

вестник "Всичко за семейството" - 2013г.


вестник "Преса" - април, юни, декември 2014г.вестник "Янтра днес" - януари 2015г.
Приятно пребиваване в моето кулинарно пространство!При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...