Контакт




 magi.yordanova@abv.bg


2 коментара:

  1. Анонимен22 юли 2012 г., 0:46

    Липсва едно от любимите ми ястия! Тиквички с ориз - яхния. Тенджера. Една глава лук се нарязва на ситно и се запържва леко в 100-150 мл. олио, добавят се около 500 грама тиквички, нарязани на кубчета /1см на 1 см - горе долу/без да се белят, добавя се 1 чаена чаша ориз, и той да се обърне в загрятата мазнина и се добавят 4 чаши вода. Докато чакате да заври добавяте 4-6 скилитки чесън и поне половин връзка копър. Сол, естествено, на вкус - поне половин чаена лъжичка. Котлона се намалява на половин мощност за да къкри 20-30 минути /периодично се разбърква за да не залепне ориза/. Страшна манджа! Подходяща за самостоятелно ястие и за гарнитура на скара!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22 юли 2012 г., 0:56

      П.С Казвам се Стефан и обичм да се глезя. Имам и едно МОЕ пиле с ябълки и сметана, за което ме тормозят всичките ми приятели и приятелки! За него другият път. е-майла ми е djenev@yahoo.com

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...