Рецептата открих в списание Вкусотии в чинии, авторката и е Цветана Сандова. Много е добра, затова ще я споделя с вас :)
Продукти:
1 кг свинско месо
3 глави лук
1 глава чесън
2 бр. моркови
200 г гъби
300 г пресен колбас
500 г картофи
1 ч.л. чубрица
1 ч.л. червен пипер
черен пипер
магданоз
сол на вкус
1 ч.ч. бяло вино
100 мл олио
1 кг свинско месо
3 глави лук
1 глава чесън
2 бр. моркови
200 г гъби
300 г пресен колбас
500 г картофи
1 ч.л. чубрица
1 ч.л. червен пипер
черен пипер
магданоз
сол на вкус
1 ч.ч. бяло вино
100 мл олио
Приготвяне:
Месото се реже на хапки и се осолява леко.
В дълбока купа се нарязват лукът, чесънът, морковите - на колелца, гъбите на ивички, колбасът на кубчета, като се разбъркват хубаво с чубрицата, червения и черния пипер и магданоза.
Няма коментари:
Публикуване на коментар