ПРОДУКТИ:
1 малка тиквичка
1 морков
1 глава лук
1 малък домат
шепа фиде, сол
1 яйце, 3-4сл зехтин/олио/
чубрица, целина, магданоз, копър
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Тиквичката се нарязва на малки кубчета и се слага във вряща вода. Добавят се нарязаните на ситно лук и морков, настъргания домат и подправките. След като омекнат се прибавят фидето и зехтина. Ако има нужда се налива още вода до желаната гъстота. Супата се застройва 20 минути след сваляне от котлона, с разбитото с малко оцет яйце. Поръсва се с нарязан пресен магданоз.Може да се добави и един картоф, нярязан на малки кубчета.
При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!
Няма коментари:
Публикуване на коментар