ПРОДУКТИ:
1кг пилешки дробчета
3-4 глави кромид лук
2 средни моркова
1 домат
2 скилидки чесън
сол, китка магданоз, 4-5сл олио
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Дробчетата се измиват и накисват в чаша студени прясно мляко. В мазнината се задушават нарязаните на тънки колелца моркови, и след омекването им се добавят дробчетата, нарязаният на едро лук и пресования чесън. Оставя се за около 10-15 минути на огъня, като се разбърква често и внимателно, за да не се раздробят продуктите. Изсипва се в тавичка, добавя се обеления и нарязан на ситни кубчета домат, солта и магданоза. Запича се на 180-200С за 10 минути.
И ето това също ще направя тази вечер :)
ОтговорИзтриванеот Бени
Бени, сложи и чушки /без значение сурови или печени/, стават още по-вкусни! У дома ги пропускам заради малкия, който нещо се е настроил срещу тях...
ОтговорИзтриванеЕто какво ще сготвииим :)))
ОтговорИзтриванеНадявам се, че сте останали доволни от избора :)
Изтриване