21 март 2014

Ярешко/Агнешко месо със сос в Крок-Пот

Поредната вкусотийка, която готвя в Крок Пот :) Кой не обича мързеливото готвене, а така добре се получава накрая резултата...
  



1-1,2кг ярешко/агнешко месо
2 броя дафинов лист
1 брой бахар
3 сл олио

за пастата:
4сл брашно
2сл червен пипер
1чл чубрица
½чл чесън гранули/2 скилидки счукани/
1чл джоджен сух стрит
1сл девесил, сух стрит
1сл соев сос
1/3чл млян чер пипер
1чл захар
около 100мл вода

Продуктите за пастата се смесват много хубаво, може да се добави още вода – трябва да се получи рядка каша.


Порциите месо  се посоляват и се овалват от всички страни в пастата. Подреждат се в Крок Пот, поръсват се с олиото, слагат се дафиновите листа и бахара и се налива 100мл вода.
Уреда се включва на II степен Hight за 4 часа.



Готово месото се сервира с гарнитура от печени зеленчуци.  


При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

2 коментара:

  1. Ау, много вкусно е приготвено това ястие, много! Прекрасна пролетна вечер, Маги!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, по този начин приготвих днес заешко месо, с малко повече девесил обаче ;) Наистина става вкусно, опитай :)
      Сърдечни прегръдки от мен!

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...