16 февруари 2014

Телешко варено в Крок Пот

Това е най-лесната за приготвяне местна супа – направо си е цяло ястие, ще се убедите сами! Реших и още да се улесня и да я сготвя в любимия Крок-Пот. И без повече коментари – рецептата:


700гр телешко месо – гърди
4 картофа
3 моркова
1 глава лук
около 10 зърна чер пипер
2чл сол, равни
стрък целина
1 дафинов лист
3сл олио
1,5л вода
  

Нарежете месото /предварително сте почистили ципите и жилките/, картофите и морковите на едри парчета. Прехвърлете ги в Крок-Пот. Добавете нарязаната целина и останалите подправки. Налейте водата и разбъркайте.
Гответе супата на II степен Hight за 5 часа.




При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...