14 януари 2014

Панирани топени сиренца

Предлагам ви едно перфектно предястие, за което няма смисъл повече да обяснявам, вие ще се убедите сами :)


Необходими са ви:
2 кутии от по 8 броя топено сирене в опаковка на триъгълници
4-5 лъжици брашно
2 яйца
1 чаша корнфейкс, натрошен
олио за пържене

Топените сиренца се изваждат от станиолената опаковка и се слагат в купа със студена вода, която се държи в хладилник докато се приготвят. 



Яйцата се разбиват в съд, а в други отделни се сипват  брашното и корнфлейкса.  Сиренцата се овалват първо в брашното, след това се топват в яйцата, овалват се хубаво докато полепнат от всички страни в корфлейкса и се изпържват в сгорещеното олио. Изваждат се и се отцеждат задължително върху кухненска ролка, която ще попие излишната мазнина.


Поднасят се в компанията на малки купички с боровинково сладко.



При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...