Продукти:
1 пиле
1 тиквичка
зелен боб
2 домата
4 глави лук
2 стръка целина, клонче копър
сол, чубрица, млян чер пипер
4сл брашно, 2сл червен пипер
Начин на приготвяне:
Пилето се нарязва на порции и се сварява. Зеления боб също се сварява и се изсипва в тава
и към него се добавят нарязаните на кубчета тиквички и лукът, нарязан на едро.
Наливат се 2 чаши пилешки бульон и се запича за около 30 минути.
Наливат се 2 чаши пилешки бульон и се запича за около 30 минути.
размитите с вода брашно и червен пипер, и накрая се добавят пилешките порции. Наливат се още чаша-две бульон, за да има сос /ако така го харесвате/.
Пече се още докато се сгъсти ястието - около 20 минути. Поръсва се с нарязан магданоз при поднасяне.
Пече се още докато се сгъсти ястието - около 20 минути. Поръсва се с нарязан магданоз при поднасяне.
Няма коментари:
Публикуване на коментар