16 октомври 2016

Свинска плешка с грах и моркови

Още едно изключително вкусно предложение, приготвено в новият ми любим помощник Мултикукъра. 



700гр месо от свинска плешка нарязано на парчета, се подправя със сол, червен пипер, щипка чесън на гранули, щипка чубрица и 3-4сл сушени зеленчуци. На програма Пържене – Fry – Жарка се запържват в 3сл олио нарязан на ситно лук и морков – шайби. Добавя се месото и се оставят за 10 минути като се разбърква периодично.


Наливат се 100мл доматен сок, 100мл гореща вода, ½ чл захар и уреда се включва на програма Задушаване – Stew – Тушение за 20 минути. / мисля че може и 5 минутки по-малко, зависи от месото дали от младо животно/. След това се добавят 1сл брашно с малко вода и  ½ пакет замразен грах – около 200гр. Готви се още 10 минути.


Използвам статията с тази хубава рецепта да ви 

БЛАГОДАРЯ   МИЛИ   ПРИЯТЕЛИ

 10 000 фена има вече страницата на Кулинарен блог на Маги  във Фейсбук!


Пожелавам си да продължавате да ме подкрепяте и да се множите!
 Този блог съществува благодарение на Вас!



При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...