Свински пържолки в зелев лист

Това е вариант на обичаните от много сарми, но в рецептата каймата е заместена от цели малки свински вратни пържолки. Добро предложение е, ако не сте се справили с нарязаването на врата на стандартните порции... и при мен така се получи 😉😉😉


Продуктите: свински вратни пържоли, овкусени със сол, джинджифил на прах, чесън на гранули, куркума, червен пипер, салвия, соев сос и олио.


Приготвянето: подправките се разнасят равномерно върху порциите. Всяка пържола се завива в зелев лист, подреждат се една до друга в тава. Поръсват се с олио и се поръсват с чубрица.


Запичат се във фурна под фолио за 2 часа на 180С без включен вентилатор. След махане на фолиото се пекат още около 10 минути.




При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

Коментари

  1. Страхотна рецепта за зимата. Идеална за посрещане на гости по време на коледните и новогодишни празници. Благодаря за идеята! Вече нямам търпение да опитам.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна зимна рецепта с много протеин. Браво, комбинацията наистина е много хубава между пържолатаи зелето.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, кпмбинацията е изключително вкусна :)

      Изтриване

Публикуване на коментар