27 февруари 2011

Задушени гъби

Приготвят се бързо, стават за салата, идеални са за гарнитура, и не на последно място - мноооого вкусни:)))



Използвах пресни печурки /1 тарелка - около 300гр/, нарязах на ивички и сложих в загрято олио/2-3сл/. Добавих много малко вода /гъбите си пускат/ след като се позапържат, пресовани 2-3 скилидки чесън,млян чер пипер и сол на вкус. Задушавах ги около 30 минути, след което отцедих останалата течност и добавих нарязан пресен / или замразен но не сушен!/ копър и обърках. 
Готови са за консумация :))))


При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

2 коментара:

  1. Отговори
    1. Така е, поднесени към гарнитура или върху пържолка са идеални! Благодаря и спокойна неделна вечер :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...