23 август 2014

Печени гъбки - печурки

Тази рецепта е много популярна в нашето меню :) Вкусните гъбки са перфектна гарнитура и идеална украса към порция с печени меса. Може да се хапват и самостоятелно като предястие. Хубавата част от приготвянето им е че става бързо, пробвайте и ще се убедите :)))))



Продукти:
печурки, кашкавал, краве масло, чубрица и млян чер пипер

Гъбите се измиват и почистват от  пънчетата. Подреждат се в тава с отвора на горе  и се посоляват. Във всяка гугла се слагат по парче кашкавал и върху него – краве масло.



Поръсват се с чубрица и млян чер пипер. Налива се малко вода в тавичката.



Гъбките се пекат докато добият златисто-кафяв цвят.


При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...