28 декември 2009

Копривена супа със сирене и фиде

Нещо разтоварващо като за след празник - "желязна супа" както и казваме в къщи.



1 глава лук и 1 морков се нарязват и се слагат във вряща вода. След като омекнат се прибавя 200г измита и нарязана коприва, 4сл олиото, сол на вкус, чубрица, джоджен, настърган домат и 1/3ч фиде. Вари се до готовност. Застройва се с 2 разбити яйца и 100г натрошено сирене, поръсва с нарязан пресен магданоз.

При копиране на материали от блога, моля посочвайте източник!

1 коментар:

  1. Анонимен17/2/15 09:45

    Страхотна супичка,но ако прибавите и малко пащърнак и земна ябълка или познато още като сладък картоф,става чудесно,опитайте.

    ОтговорИзтриване