tag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post5648163164667233882..comments2023-09-03T16:50:12.127+03:00Comments on Кулинарен блог на Маги: Свинско месо с кисело зелеMagi Yordanovahttp://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-38994369409363556742015-01-04T21:40:42.958+02:002015-01-04T21:40:42.958+02:00Благодаря за доверието към рецептата ми :)Благодаря за доверието към рецептата ми :)Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-71406232342280081092015-01-03T14:33:33.977+02:002015-01-03T14:33:33.977+02:00страхотно е пробвам го вече доста пътистрахотно е пробвам го вече доста пътиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-25482531334814234942014-03-15T07:51:01.335+02:002014-03-15T07:51:01.335+02:00Брашното слагам за сгъстяване, защото зелето си пу...Брашното слагам за сгъстяване, защото зелето си пуска вода, но ако предпочитате не го слагайте. При прехвърлянето му в тавата ако не го отцеждате течността остава, но може да не я слагате и тогава брашното се пропуска. Но в крайна сметка, всичко е въпрос на предпочитания :)<br />Поздрави и хубав ден!Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-87453753487986871692014-03-14T12:46:09.678+02:002014-03-14T12:46:09.678+02:00току що изключих фурната,стана страхотно,само не р...току що изключих фурната,стана страхотно,само не разбрах брашното защо се слага,поздравиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-34367811769067179742014-03-10T19:20:08.624+02:002014-03-10T19:20:08.624+02:00Еха, това е страхотно! Радвам се че ви е харесала ...Еха, това е страхотно! Радвам се че ви е харесала рецептата, опитай и други рецепти! <br />Благодаря ти и хубава вечер от мен ви желая :)Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-27959047141062654162014-03-10T18:31:58.136+02:002014-03-10T18:31:58.136+02:00Ahhhh... haresa im zelenceto! Mnogo daje. Dori dne...Ahhhh... haresa im zelenceto! Mnogo daje. Dori dnes shte idvat pak i iskat pak zelce da napravq :) Blagodarq za strahotnata recepta! Shte opitam da napravq snimki tozi pyt (predishniq dokato izkarah tavata i q slojih na masata svetkavichno izchezna). Hubav den ti jelaq!AnGeLLyKahttps://www.blogger.com/profile/01835837435937757804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-48040455668389236702014-03-05T18:48:04.384+02:002014-03-05T18:48:04.384+02:00Хареса ли ви ястието, какви са отзивите от гостите...Хареса ли ви ястието, какви са отзивите от гостите? Може да качиш снимки или коментар във Фен страницата във Фейсбук :)<br /><br />Поздрави, Маги Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-74524964890039763872014-03-04T21:05:33.291+02:002014-03-04T21:05:33.291+02:00V momenta prigotvqm zelzeto po tvoqta recepta. Cha...V momenta prigotvqm zelzeto po tvoqta recepta. Chakam gosti dovechera i se nadqvam da im haresa!!! ;)AnGeLLyKahttps://www.blogger.com/profile/01835837435937757804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-2623711387130274752014-02-22T10:30:39.904+02:002014-02-22T10:30:39.904+02:00Според мен все човек си има собствен вкус, и когат...Според мен все човек си има собствен вкус, и когато готви се съобразява с него, В къщи не харесваме готвеното кисело зеле с дафинов лист, копър или лук. Винаги му слагам подправките, които съм написала в тази рецепта.<br />На прясно готвено зеле слагам същите, но ако имам прясна целина слагам такава вместо сушена. А пресен копър слагам само на прясно зеле салата, но никога на готвено, <br />Това е, въпрос на вкус :)<br /><br />Приятен ден!Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-62778219628374688982014-02-22T09:50:33.433+02:002014-02-22T09:50:33.433+02:00На зеле НИКОГА не се слагат лук, чубрица или целин...На зеле НИКОГА не се слагат лук, чубрица или целина, а само КОПЪР! Послушайте ме и няма да сгрешите! От 30 години го готвя така и е страхотно!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-30227795363217564942013-12-11T22:46:17.455+02:002013-12-11T22:46:17.455+02:00Благодаря, и аз ще си сготвя в най-скоро време, са...Благодаря, и аз ще си сготвя в най-скоро време, само чакам още малко да стане готово зелето в бидона :)<br />Поздрави, Маги Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-55604568279817545632013-12-11T22:44:56.396+02:002013-12-11T22:44:56.396+02:00На мен ми отне толкова, все пак е и с кисело зеле....На мен ми отне толкова, все пак е и с кисело зеле. Хубаво трябва да се сготвят и месото и зелето, иначе не е вкусно!Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-87866546941707005402013-12-11T18:50:52.115+02:002013-12-11T18:50:52.115+02:00Пробвах тази рецепта и я повтарям вече. Много вкус...Пробвах тази рецепта и я повтарям вече. Много вкусно стана.mari6https://www.blogger.com/profile/11290077149167732508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-3574254407993499752013-12-11T17:19:49.213+02:002013-12-11T17:19:49.213+02:00лелелеее,как 2 часа се задушавало бе,20 мин стигат...лелелеее,как 2 часа се задушавало бе,20 мин стигат и печеш..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-90192282388049872592013-03-21T23:34:36.507+02:002013-03-21T23:34:36.507+02:00Надявам се, че оценката ще е много добра, сподели ...Надявам се, че оценката ще е много добра, сподели когато можеш :)<br />Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-39171880880281729442013-03-19T11:00:12.543+02:002013-03-19T11:00:12.543+02:00Днес правя рецептата ...довечера ще чуя оценката н...Днес правя рецептата ...довечера ще чуя оценката на съпругата си!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-21291648955926944742013-02-13T23:35:11.644+02:002013-02-13T23:35:11.644+02:00Много харесвам ястия, приготвени в глинени съдове,...Много харесвам ястия, приготвени в глинени съдове, вкусът им в доста по-добър от тези, приготвени във фурна или котлон. Някой път ще пробвам и този вариант :)<br /><br />Поздрави, МагиMagi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-18129453669081490032013-02-11T18:15:27.739+02:002013-02-11T18:15:27.739+02:00чудна ти е рецептата но ако има каде пробва...чудна ти е рецептата но ако има каде пробваи на жар мило в глинен сад замажи с тесто капака ипечи около 2 4аса с уважение .пламен.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-29521548472599054472013-02-11T18:02:58.978+02:002013-02-11T18:02:58.978+02:00bravo kote qudno e samo qe az go peqa na ...bravo kote qudno e samo qe az go peqa na xarAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-90568160108767342882013-01-10T19:07:12.828+02:002013-01-10T19:07:12.828+02:00Пропуснала съм да я напиша в продуктите, вече я до...Пропуснала съм да я напиша в продуктите, вече я добавих. Но не е задължително да я слагате, аз така приготвям това ястие, вие може да я пропуснете или замените с друга подправка :)Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-72109833362583744472013-01-10T18:55:25.980+02:002013-01-10T18:55:25.980+02:00Идеално ама откаде се взе тая целина?
Идеално ама откаде се взе тая целина?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-3797429431690261992012-12-22T19:30:02.592+02:002012-12-22T19:30:02.592+02:00Не, не съм, аз не слагам дафинов лист когато готвя...Не, не съм, аз не слагам дафинов лист когато готвя зеле :) Но на който му харесва нека си добави.<br /><br />Хубава вечер!Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-56022095730643888072012-12-22T06:35:16.376+02:002012-12-22T06:35:16.376+02:00забрави дафинов листзабрави дафинов листAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-52985201354359468962012-03-18T10:13:09.967+02:002012-03-18T10:13:09.967+02:00Благодаря Траянче, с кисело зеленце е по-вкусно :)...Благодаря Траянче, с кисело зеленце е по-вкусно :)<br /><br />Хубава неделя ти пожелавам!Magi Yordanovahttps://www.blogger.com/profile/04280594988284355316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3822547260729990873.post-66778693804682691822012-03-17T21:40:09.477+02:002012-03-17T21:40:09.477+02:00Много вкусно ухаае твоето зелце:) Чудесно е станал...Много вкусно ухаае твоето зелце:) Чудесно е станало, Маги!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.com